<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Mitsubishi Forklift Trucks sponsort Ooievaarsrun

Een bijzonder evenement, waarbij mensen met een verstandelijke beperking meerijden in een toertocht met vrachtwagens.

Mitsubishi Forklift Trucks was dit jaar trotse sponsor van de Ooievaarsrun! Dit bijzondere evenement, waarbij mensen met een verstandelijke beperking meerijden in een toertocht met vrachtwagens, vond 14 september plaats. De tocht startte in Den Haag, ging door het prachtige Westland en eindigde bij de visafslag in Scheveningen.

Onze bijdrage aan de Ooievaarsrun

Als sponsor hebben wij met trots twee van onze robuuste vorkheftrucks geleverd voor dit geweldige initiatief. In vier runs hebben deze trucks geholpen om maar liefst 550 deelnemers een onvergetelijke dag te bezorgen. Wat een feest!

Wij geloven sterk in het belang van maatschappelijke betrokkenheid en vinden het fantastisch dat we op deze manier iets terug kunnen doen voor de samenleving. Door onze vorkheftrucks beschikbaar te stellen, hebben we letterlijk en figuurlijk ons steentje kunnen bijdragen aan het succes van de Ooievaarsrun.

IMG_0258

Een dag om nooit te vergeten

De deelnemers aan de Ooievaarsrun hebben genoten van een dag vol plezier, avontuur en gezelligheid. Het was hartverwarmend om te zien hoe blij en enthousiast iedereen was. Voor velen van hen was het een unieke kans om mee te rijden in een echte vrachtwagen en te genieten van het prachtige uitzicht onderweg.

"Ik vond het super gaaf om in zo'n grote truck te zitten! Het was echt een droom die uitkwam. Bedankt Mitsubishi Forklift Trucks voor deze geweldige ervaring!" - aldus een stralende deelnemer na afloop van de rit.

Trots op ons team en onze trucks

Wij zijn enorm trots op ons team en onze vorkheftrucks die dit mogelijk hebben gemaakt. Onze medewerkers hebben zich met enthousiasme ingezet om de trucks klaar te maken voor dit evenement en ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verliep. En onze trucks? Die hebben laten zien wat ze in huis hebben!

De Ooievaarsrun was niet alleen een prachtig evenement voor de deelnemers, maar ook voor ons als bedrijf een mooie gelegenheid om te laten zien waar we voor staan. We kijken dan ook met veel voldoening terug op deze bijzondere dag.